Webbdesign

Webben är idag ett viktigt skyltfönster. Det är via webben era kunder kontrollerar hur de kan få kontakt med er, ser vad ni har att erbjuda, kontrollerar era öppettider och kanske även beställer era produkter eller tjänster.

 

Samtidigt som betydelsen av att finnas och synas på nätet ökar förändras även människors surfvanor. Just nu står vi inför ett trendbrott när mobilen går om datorn som den mest vanliga enheten att ansluta till Internet (detta beskrivs bland annat i denna artikel).

Problemet är att äldre webbsidor ofta inte är anpassade för att ses på mobila enheter. Antingen blir texten för liten och länkar svåra att klicka på eller så zoomar användaren in sidan så mycket att överblicken av sidan går förlorad.

 

Som företagare vill du givetvis att dina kunder skall nå den information som din webbsida erbjuder så snabbt och enkelt som möjligt. Blir dina potentiella kunder irriterade på hur din webbsida fungerar riskerar du att de lämnar den och söker sig till andra sidor.

 

Är din sida redo? Du kan enkelt kontrollera hur din sida ter sig på olika enheter med vårat egenutvecklade verktyg.

Vad kan Arthead erbjuda?

Är din sida inte redo för mobilt surfande? Du kan vi hjäpla dig. Det är enkelt och riskrfritt för dig. Vi gör det i några enkla steg.

  1. Du kontaktar oss. Vi kommer att be dig hitta några sidor på nätet som tilltalar dig och som vi kan använda som en utgångspunkt för våra diskussioner. Vi bestämmer även tid för ett möte.
  2. Vi träffas och diskuterar igenom hur er sida skall se ut.
  3. Arthead arbetar fram ett förslag på hur sidan kan se ut.
  4. Vi träffas igen och ni får ta ställning till vårt förslag.
  5. Vi lämnar en offert på vad hela arbetet kommer att kosta.
  6. Nu bestämmer ni er. Fram till denna punkt kommer det inte att kosta er något och ni kan utan kostnad eller förbindelser dra er ur.
  7. Vi producerar era sidor med material (bilder, texter, filmer och liknande) som ni tillhandahåller.
  8. Sidan publiceras. Vi hjälper till att få allt på rätt plats och ser till att allt fungerar som det skall.

Kontakta oss via detta formulär

Meddelande

Meddelandet skickat. Tack, vi hör av oss så snart vi kan.

webb.jpg