Kurser

Arthead kan erbjuda kurser på plats hos er, i en fantastisk miljö på Gotland eller som onlineutbildning. Allt enligt era önskemål. Vi har ett antal färdigutvecklade kurser som snabbt kan levereras. Om ingen av dessa passar era önskemål så tar vi fram skräddarsydda utbildningar som passar just er.

Våra färdiga kurspaket är:

C++ Grund - En 5-dagars utbildning anpassad för programmerare som vill ta steget och utvidga sin repertoar med ett av de mest använda och flexibla programmeringsspråken.

C++ Avancerad - En 3-dagars utbildning för den som har börjat utveckla i C++ men vill gå vidare och bredda sina kunskaper.

 

Eclipse Grund - En grundläggande genomgång av den fria och flexibla utvecklingsmiljön. Kursen kan anpassas efter era önskemål och kan spänna över 1 till 3 dagar.

 

Eclipse Avancerad - Även denna kurs kan anpassas efter era önskemål från allt från en till tre dagar. Vi går igenom mer avancerade delar av Eclipse som exempelvis hur vi kan anpassa verktyget efter våra önskemål genom att exempelvis skriva egna plug-in moduler.


HTML5 - En 3-dagars utbildning för den som vill ta del av den senaste webbtekniken.

Denna lista fylls kontinuerligt på.

Skicka ett mail till info@arthead.se för att få en utförligare beskrivning av kurspaketen samt offert.

För övriga önskemål kontakta oss så hjälper vi er att sy ihop en lösning som passar just er.

door.jpg